Connection to the Wario Forums closed half of the time

Discussion in 'Welcome to Wario Forums' started by 607, Jan 31, 2018.

  1. 607
    No Mood

    607 Master of Disguise

    For a few months now, I'd say, I haven't been able to connect to Wario Forums half of the time. Like, it'll work for 5 seconds, and then it'll not work for 5 seconds. And so on. I'm not sure on the exact times or if it's exactly half, but it feels about like this. As I haven't heard anyone else talk about this... am I the only one with this issue?
     
    • Informative Informative x 1
  2. BlueJackG
    Grumpy

    BlueJackG Blue Jack Generation Entertaiment Diamond City Insider

    Inventory:

    I'm gonna be honest, I never had this issue, but it might be because I've been posting far less.
     
  3. Just a Wario Fan
    Yeehaw

    Just a Wario Fan Wario fans of the world, unite!

    Inventory:

    Never had any problem with the Forums either. (can't say the same for my computer or internet connection) You may want to ask your internet provider if this also occurs on more websites.
     
    • Useful Useful x 1
  4. CM30
    Happy

    CM30 Administrator Staff Member

    Inventory:

    No issues reported here either. Check with your ISP.
     
  5. 607
    No Mood

    607 Master of Disguise

    Ah, so that's why it hasn't been fixed.
    I'll have to see if it happens across different homes and devices, then.
     
  6. The 3rd Wario Brother
    Tired

    The 3rd Wario Brother Worlds greatest treasure hunter. Diamond City Insider

    Inventory:

    For mw its what devices i use. PC, phone and, tablet all never have problems with WarioForums. Out of curiosity I've come here through the New 3DS browser and the Wii U browser. Wii U works fine only most of the time and 3DS is a 50/50 chance. But i highly doubt you use the internet through those, its kind of a strange choice to make.

    I can only assume its your internet. That being said i have had slow internet plenty of times in the past and that does cause similar problems but its not exclusive to WarioForums.
     
    • Like Like x 1
  7. 607
    No Mood

    607 Master of Disguise

    I am currently at my iPad, from my parental home. If I remember, I'll try from my laptop tomorrow.
     
  8. 607
    No Mood

    607 Master of Disguise

    Ah, it happens at my desktop as well. I think it might be because of the web filter, then. gamingrevented.com is blocked, at least, and while browsing WarioForums, I do get notifications about that. Perhaps WarioForums will be fine when I unblock gamingreinvented.com... and honestly, I wouldn't know why that site is blocked.
     
  9. 607
    No Mood

    607 Master of Disguise

    That fixed it! Finally! d:p
    The forums are also a lot faster now.
     
  10. CM30
    Happy

    CM30 Administrator Staff Member

    Inventory:

    Did you ever find out why Gaming Reinvented was blocked? Either way, I'm guessing the fact I loaded the Wario Forums iOS icons from GamingReinvented.com killed the connection, so maybe I'll move those to the Wario Forums domain soon.
     
    • Useful Useful x 1
  11. 607
    No Mood

    607 Master of Disguise

    I wouldn't know, to be honest. It does some categorising, and I think GamingReinvented was marked as 'Gaming' and 'Suspicious', and 'Suspicious' is a blocked category.
    I also came across a Polish webshop for kid toys marked as 'Suspicious', today, so I'm not sure what it bases it off. d:p
     
  12. CM30
    Happy

    CM30 Administrator Staff Member

    Inventory:

    Either way, the icon has been moved to Wario Forums.com, so any future problems shouldn't occur.
     
    • Like Like x 1

Share This Page